teisipäev, 6. november 2018

Teine nädal Cordobas

Esmaspäev, 22 oktoober.

Esimene päev peale rasket nädalavahetust. Hommikusöök söödud, läksin tööle. Täna õpetas Javier mulle kuidas puhastada kalmaari, seepiat ja kaheksajalga. Terve päev läks selle peale. Alguses oli keeruline kuid kui asja kätte sain siis oli juba lihtne.

Teisipäev, 23 oktoober.

Täna õppisin tegema rooga nimega Calamares Plancha (kalmaar). Selle tegemisel pidin kasutama eelmisel päeval õpitud tehnikaid. Kui tellimus tuli, andis Javi mulle terveks päevaks vastutuse selle roa valmistamiseks.

Kolmapäev, 24 oktoober.

Täna õppisin valmistama Arroz caldoso con bogavante y rape (homaarist ja merikuradist valmistatud klassikaline Andalusia kalaroog). Selle roa ettevalmistamine oli korralik pähkel, sest merikuradi lõikamine ja puhastamine oli raske. Sain muidugi hakkama ja selle roa valmistamine määrati mulle terveks päevaks.

Neljapäev, 25 oktoober.

Täna õppisin valmistama Solomillo de vacuna a la brasa (grillitud veise välisfileed Andalusia moodi), kasutasin maitsestamiseks erinevaid kohalikke maitseainesegusid ja pidin valmistama seda rooga vastavalt tellimusele terve päeva jooksul

Reede, 26 oktoober.

Täna oli lihtne päev kuna kordasin kõiki asju mida ma terve nädala jooksul õppisin, sain kõigega hästi hakkama ja vastutasuks hea töö eest, pääsesin suurpuhastusest.