pühapäev, 21. oktoober 2018

Esimene nädal Cordobas

14. Oktoober

Alustasime sõitu kella 2 paiku öösel Tallinna et jõuda lennuki peale sealt edasi siis Amsterdami ja sealt Malagasse. Lõpuks kui olime Malagasse jõudnud siis pidime ootama millal õpetajate lennuk kohale jõuab, et aega paremaks teha läksime lähedal olevasse kohvikusse ja ootasime seal. Sealt edasi läksime bussiga Cordobasse, esimene päev oli kokkuvõttes suht tülikas ja stressi rohke.

15. Oktoober

Esmaspäeval oli meil suhteliselt kiire päeva algus,käisime vaatasime töökohti, minu töökoht on siis enamjaolt arvutite parandamine igasuguste aparaatidega (pilte pole veel kahjuks teinud, teen update sellest kui tekib). Kui töökohad olid ülevaadatud tutvustati meile hoonet kus mis on ja nii edasi. Seejärel läksime välja lähedal olevaid hooneid otsima (nn poed ja nii edasi)

16. Oktoober

Esimene tööpäev, eelmine päev oli meile ilusti ära selgitatud kuidas me tööl hakkame käima. Tööle käin vahetevahel bussiga või siis jala kuna minu töökoht pole üldsegi kaugel (2Km). Tööl oli väga huvitav, olen eelnevalt ka kokku puutunud arvuti parandusega aga mitte sellisel tasemel nagu seal on.

17. Oktoober

Hommikul kiirelt pesus,sööma ja otse tööle, tol päeval tutvustati mulle töökohas siis aparaati millega eemaldatakse emaplaadilt igasuguseid väikeseid kiibikesi. Pärast tööpäeva otsustasime natuke linna avastada, käisime kohalikudes baarides ja nii.

18. Oktoober


Neljapäeval otsustasin olla mitte laisk ja asusin otsima Jõusaali. Jõusaal üles leitud, otse trenni ja seejärel Hispaani keele tundi, pärast seda otsustasime lihtsalt lebotada.





19. Oktoober

Reedel sain varem töölt vabaks, otsustasin kohe Jõusaalis ära käia ja seejärel läksime Remo ja Taaviga Restoranidesse ja Baaridesse sööma kui ka jooma, õhtu lõppes hästi ja olime suhteliselt rahul, käisime rooma sillal.

20. Oktoober

Olime väga laisad toast käisime väljas ainult siis kui süüa sai, pesime pesu, rääkisime juttu ja sellega põhimõtteliselt ka päev lõppes.