pühapäev, 21. oktoober 2018

Esimene nädal Hispaanias.

14. oktoober 

Sõitsime bussiga Tallinna, et lennatad lennukiga Tallinnast-Amsterdami ja amsterdamist-malagasse. Enne lendu käisime muidugi läbi ka palvetoast. :D
Taavi palvetamas.

Ilm oli ilus, lendamine sujus hästi  ja jõudsime ilusti kohale. Malagast sõitsime bussiga Gordobasse. Sõime kõhu täis ja läksime magama.


15. oktoober

Ärkasime sõime kõhu täis ja käisime töökohtadega tuttvumas. Viidi sinna näidati ära kuidas sinna bussiga minna ja kus on bussi peatused. Vahepeal oli lõuna paus ja käisime Gordoba peal jalutamas. Õhtul õppisime hispaania keelt.

16. oktoober

Esimene tööpäev. Jalutasin bussi peatusse ja siis sõitsin 40 minutit tööle. Tõmbasin ühte arvutisse viirustõrje programmi ning scanisin arvuti ära. Ning ühe kliendi arvutist tegin failidest koopiad.



17. oktoober


Teine tööpäev. Kerge hommiku söök. Bussiga loksumine tööle. Kahele kliendi arvutisse installisin programme: java, adobe reader, flashplayer, ie11, panda, winrar ja office 2007. Ning oligi paari tunnine tööpäev jälle läbi. Koju tagasi sööma ja hispaania keelt õppima.

18. oktoober

Kolmas tööpäev. Kerge hommiku söök. Bussiga tööle. Kaks sülearvutit oli aeglased ja tundus, et kõvakettad on vigased. Panin hddscani tööle. Tuli välja, et üks kõvaketas oli üle 50 % bad sectoreid täis ja tuli ära vahetada. Teise sülearvuti kõvakettaga ka polnud paremad lood. Suhtelised vanad sülearvutid ja neil olid kõvakettad oma eluea juba ära elanud. Käisime ülemusega töökõrval baaris söömas ja kohvitamas. Ja sellega lõppeski tööpäev. Koju tagasi ja lõuna söök ning jälle hispaania keelt õppima.

19. oktoober

Neljas tööpäev. Kerge hommiku söök. Bussiga tööle. Ülemust polnud. Tiksusin niisama aega parajaks. Toodi üks välinekõvakettas, millelt oli vaja failid taastada. Kasutasin easy us data recovery programmi. Tuli välja, et seal on 1500 GB faile, mida taastada ja ülemusel polnud arvutis nii palju ruumi, kuhu need säilitada. Ning ütles, et ei ole vaja seda teha. Nii lõppeski mu esimese töönädala viimane päev. Koju tagasi bussiga ja kõht täis ning hispaania keelt õppima. Reede õhtu ja läksime sõpradega välja. Jõime õlut baaris nimega Taberna El Pimenton.


20. oktoober

Hangover

21. oktoober

Hangover 2