esmaspäev, 29. oktoober 2018

Teine nädal Hispaanias.

22. oktoober

 Kerge hommiku söök. Bussiga tööle. Töö juures installisin windows 10 ja 8 programmi. Kopeerisin kliendi failid arvutisse. Sõitsin koju ja sõin. Käisin jõusaalis. Tegime Hispaania keele eksami.

23. oktoober

Kerge hommiku söök. Bussiga tööle. Töö juures oli kolm sülearvutit vaja töökorda seada. Üks oli uus ja oli vaja lihtsalt seadistada esimest korda ja lisada vajalikud programmid. Teisele tuli uus kõvakettas ja siis sai see paigaldatud ja windows 10 sinna installitud. Kolmandal testisin kõvakettast. Sõitsin koju, sõin kõhu täis ja siis jõusaali. Peale õhtu sööki läksime sõpradega välja. Tutvusime kohalike hispaania tüdrukutega. Oli meeldiv õhtu.

24. oktoober

Oli meil vaba päev kuna hispaanlased tähistasid Saint Rafaeli päeva, otsustasime minna välja .

25. oktoober

Kerge hommiku söök. Bussiga tööle. Töö juures alustasin sülearvutis millel oli vaja windows recovery teha, see võttis mitu tundi aega. Samal ajal tegelesin ka teise süle arvutiga, millele oli vaja panna windows 7 ning leida internetist vajalikud driverid. Sai lisatud ka vajalikud programmid. Sõitsin koju sööma. Hiljem läksime jõusaali. Mängisime kaarte.

26. oktoober

Kerge hommiku söök. Bussiga tööle. Töö juures lisasin sülearvutile programme, millel oli recovery valmis saanud. Üks lauaarvuti toodi, millel oli vaja andmed säilitada ja windows 7 paigalda. Tööpäeva lõpus proovisin ZebraGK420d printerit, kas töötab. Tõmbasin vajalikud driverid ja programmid ja sain tööle.

27. oktoober

Käisime välja kuna Gordobas oli õlle festival Rooma silla juures.

28. oktoober


Vaatasime terve päev filme kuna õues oli külm ilm ja ei tahtnud sinna minna.